2 – Climb Frame 200/220

43.300,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Avanturističke merdevine, 2-Climb Frame 200/220 – savršeni dodatak dečijim igralištima, namenjen za decu koja vole da se ljuljalju i penju.

Informacije o kompatibilnosti, 2-Climb Frame 200/220, dodatka sa tornjevima Jungle Gym možete pronaći u specifikaciji proizvoda.

Ovaj zgodan dodatak uključuje 2 ljuljaške, merdevine i mrežu za penjanje. Uključena sidra (ankeri) za zemlju osiguravaju čvrvsto fiksiranje na površinu za igru. Spremite se za veliku avanturu u dvorištu!

NAPOMENA: Zbog neprekidnog razvoja i unapređenja proizvoda, detalji i/ili boje se mogu malo razlikovati od slika i specifikacije.

Maks. korisnika 4
Uključeni zabavni dodaci 2x sedište za ljuljačku sa izdržljivim poliesterskim užetom
Mreža za penjanje sa konektorima
Ostali sadržaj Navojni vijci (ankeri) za sidrenje u betonu
Vijčana roba i zaštitne kapice
A-Frame konektor
4x kuke za kačenje ljuljaški
4x konektori za podešavanje visine ljuljaški
Alat za sastavljenje (burgija za drvo, dodatak za uvrtanje vijaka, itd.)
Uputstvo za sastavljanje i upotrebu
Kompatibilno sa 2-Climb Frame 200: Jungle Patio, Jungle Cocoon, Jungle Cirque, Jungle Totem, Jungle Nomad, Jungle Safari, Jungle Viking, Jungle Teepee, Jungle Resort, Jungle Explorer, Jungle Voyager
2-Climb Frame 220: Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club, Jungle Castle
Drvena građa Duboko impregnirana borovina. 
Dimenzija građe (Visina x Širina) – Drveni stubovi: 65/70mm x 65/70mm, Štafle: 58/70mm x 30/50mm, Daske: 16/20mm x 90/145mm
Napomena: Dimenzije drveta se mogu malo razlikovati, međutim, to neće uticati na strukturalni integritet okvira za penjanje
Dodatni potreban pribor beton, merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 2
Dimenzija (DxŠxV) 2-Climb Frame 200: 288 x 229 x 195 cm
2-Climb Frame 220: 288 x 238 x 215 cm
Težina 49 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Testirano na bezbednost i kvalitet Svi Jungle Gym okviri za penjanje, kućice za igru i ljuljaške detaljno su testirani u skladu sa aktuelnim Evropskim standardima za bezbednost i zdravlje (CE, EN-71) od strane akreditovane i nezavisne inspekcijske kuće (DEKRA).
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 4.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici