Bucket – kantica za igračke

SALE!

6.200,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Bucket (Kantica za igračke)

Ovaj praktični uređaj za transportovanje koji se može postaviti na svako dečije igralište u našoj ponudi, dolazi u Jungle Gym bojama zajedno sa inteligentnim „kotur“ sistemom.

Pružajući jednostavno rešenje transporta igračaka i dodataka gore, na dečije igralište, kantica za igračke je neizostavan deo svakog dečijeg igrališta.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Težina 0,178 kg
Širina ø25 cm
Dužina 31 cm
Visina ø25 cm
Sadržaj Bucket – Kantica
Lift Strap – Kaiš
BM Pulley – Držači
Hardware – Šrafovi
Instruction manual – Uputstvo za upotrebu
Kompatibilno sa Jungle Chalet
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove.
Tehničke informacija Kantica – PVC/ ATBC obloženi poliester
Kaiš – Poliester
Držači – HDPE plastika
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 1.
Napomena U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici