Jungle House 2.1

68.900,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Nova, redizajnirana serija Jungle Gym dečijih igrališta (veličina S) sa toboganom, merdevinama za penjanje, teleskopom i volanom.

Napravite zabavni park u svom dvorištu! Sa svojim prirodnim izgledom, Jungle House 2.1, oživeće vaše dvoriste. Ovo, moderno i funkcionalno, drveno igralište je mesto gde zabava i fizička aktivnost donose puno radosti. Mališani mogu posmatrati okolinu sa vrha (platforme) igrališta ili pak da se opuste u integrisanom peščaniku (napomena: pesak za igru nije uključen). Raznobojne merdenine, tobogan, teleskop i volan pružaju razne mogućnosti za igru, tako da je letnja avantura zagarantovana.

Igralište je opremljeno sa dosta sigurnosnih elemenata, poput zaštitnih kapica za vijke, ankera i sunđera, koji doprinose bezbednosti igrališta.

Drveni okvir za penjanje sa toboganom, Jungle House 2.1, zbog svojih malih dimenzija odlično se uklapa u neku manju baštu ili travnjak. Toranj se može proširi pomoću dodatnih modula kao što su npr. Mini piknik, Voz itd. (više u delu Specifikacija).

NAPOMENA: Zbog neprekidnog razvoja i unapređenja proizvoda, detalji i/ili boje se mogu malo razlikovati od slika i specifikacije.

Maks. korisnika 6
Kategorija XL/ L/ M/ S/ XS S
Broj platformi 1
Visina platforme 125 cm
Uključeni dodaci Volan
Teleskop
Merdevine (3 kom – prečke)
Zastava Jungle Gym
Logo ID
Tobogan XL (220 cm)
Ostali sadržaj Ankeri
Rukohvati sa površinom protiv klizanja 4x
Zaštitne kapice za vijke
Zaštitni sunđer (iznad tobogana)
Vijčana roba i alat za sastavljanje
Uputstvo za sastavljanje
Kompatibilni moduli Bridge Module (Most sa tornjem), Playhouse Module 125 cm (Kućica), Balcony Module (Balkon), Mini Market Module, Mini Picnic Module 120, Boat Module (Brod), Train Module (Voz), Bridge Link (Most), Net Link (Most), 1-Swing Frame 220 (Ljuljaška), 2-Swing Frame 220 (Ljuljaška), 1-Climb Frame 220 (Penjalica), 2-Climb Frame 220 (Penjalica)
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina. 
Dimenzija građe (Visina x Širina) – Drveni stubovi: 65/70mm x 65/70mm, Štafle: 58/70mm x 30/50mm, Daske: 16/20mm x 90/145mm
Napomena: Dimenzije drveta se mogu malo razlikovati, međutim, to neće uticati na strukturalni integritet okvira za penjanje (tornja)
Dodatni potreban pribor Beton, merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica/uvrtač, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe (sati) 5
Dimenzija sa toboganom (DxŠxV) 327 x 114x 282 cm
Težina 108 kg
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i, minimum, dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 6.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi dostave.

Zadovoljni korisnici