Mini Picnic Modul 160

38.500,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Ovaj dečiji piknik modul uključuje: sto, dve klupe, vodootpornu krovnu tendu sa zavesom i ostavu za skladištenje svih igračaka. Ova veličina dečijeg piknik modula (160cm) odgovara sledećim dečijim drvenim igralištima: Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin i Jungle Cubby.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 6
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Shutters – prozori i/ili vrata
Awning – nadstrešnica (vodootporna krovna tenda)
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Metal brackets – metalni držači
Instruction manual – Uputstvo za upotrebu
Toolset – Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Product Identification – identifikacija proizvoda
Kompatibilno sa Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm, Jungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin, Jungle Shelter, Jungle Cubby
Tip površine Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 2
Težina 50 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 6.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici