Net Link

37.900,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Bezbedna i snažna veza između dva drvena igrališta, koja će od njih načiniti malo selo za igranje.

Novi uzbudljivi načina da proširite svoje igralište; Net Link (Most) pomoći će vašoj deci da razviju osećaj ravnoteže na bezbedan i lak način.

Kroz centar mosta pruža se greda po kojoj se hoda, dok dva držača za ruke (gelendera), sa obe strane obezbeđuju siguran oslonac. Tu su još i ukršteni konopci sa svake strane. Zbog uskog prolaza deca moraju da se dogovaraju u kom će pravcu ići jer na mostu nema mesta za mimoilaženje.

Maks. korisnika 3
Uključeni dodaci 2 Bumper Pads™ – Zaštitna površina
Ropes – Konopci
Safety Mesh – Bezbednosna mreža
Ostali sadržaj Instruction manual – Uputstvo za upotrebu
Toolset – Alat za sastavljanje
Hardware & Bolt Caps – Zaštitne kapice
Metal brackets – Metalni breketi za noseću konstrukciju
Logo ID – Logo
Kompatibilno sa Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm, Jungle Mansion, Jungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin, Jungle Shelter, Jungle Cubby, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club, Jungle Castle, Jungle Tower, Crazy Playhouse CXL, Jungle Playhouse L, Jungle Playhouse XL.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za 2 osobe (sati) 4
Dimenzija (DxŠxV) 164 x 88 x 72 cm
Težina 40 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 3.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici