Swing modul (ram) BR, 234cm

28.200,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Svaki toranj za igru zaslužuje ljuljašku!

Izbegnite dilemu izbora između tornja za igru i samostojeće ljuljačke. Jednostavno dodajte ljuljašku (modul) na toranj po svom izboru! Ova klasična kombinacija pruža veliku raznolikost za decu. Možete odabrati svoj omiljeni pribor za ljuljanje u KBT katalogu.

Metalni spojni nosači su jedni od čvršćih koje možete naći danas na tržištu. Zajedno sa optimizovanim vijcima i ankerima čine konstrukciju ljuljačke robusnom i izuzetno stabilnom.

Dostupne su dve verzije ljuljaške modul BR (234cm i 208cm). Kutija sa delovima je ista za oba modela, a razlika je samo u dužini grvenih greda (270cm, odnosno 240cm).

Proizvod uključuje: Kutiju sa neophodnim elemetima za satavljanje okvira (vijci, ankeri, kuke za kačenje ljuljaški) i drvenu građu.

Napomena: Ovaj proizvod može odstupati od prikaza na fotografiji. Ljuljaška gnezdo, bebi ljuljaške, sedišta za ljuljašku, karike i drugi dodaci, koji nisu navedeni u specifikaciji, nisu uključeni u proizvod.

Uključeni dodaci Ankeri
Kuke za kačenje (kvadratni okov)
Vijci i ostali delovi za sastavljanje okvira
Kompatibilni tornjevi Cascade BR 120cm
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. Pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina. 
Dimenzija građe (Visina x Širina) – Drveni stubovi: 80/90mm x 80/90mm, Štafle: 58/70mm x 30/50mm, Daske: 16/20mm x 90/145mm
Napomena: Dimenzije drveta se mogu malo razlikovati, međutim, to neće uticati na strukturalni integritet okvira za penjanje (tornja)
Dodatni potreban pribor Beton, merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica/uvrtač, turpija za metal/drvo, čekić
Dimenzija modula (DxŠxV) 315 x 280 x 243 cm
Proizvođač Blue Rabbit
Garancija 2 godine
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i, minimum, dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi dostave.
Ovaj proizvod može odstupati od prikaza na fotografiji. Ljuljaška gnezdo, bebi ljuljaške, sedišta za ljuljašku, karike i drugi dodaci, koji nisu navedeni u specifikaciji, nisu uključeni u proizvod.

Zadovoljni korisnici