Crazy Playhouse sa terasom CXL

180.900,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Uključujući tablu za pisanje kredom, drveno dečije igralište uključuje vrata i prozore jarkih boja sa specijalno dizajniranim ugaonim spojevima, koji su bezbedni za male ruke prilikom otvoranja i zatvaranja.

Drveno dečije igralište može biti prošireno Jungle Gym Swing Modulom (ljuljaška), Climb Modulom (penjalice) ili Bridge Modulom (most). Hajde zajedno da rastemo!

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 7
Broj platformi 1
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Wavy Star Slide Long – tobogan od 265cm
Tent tarp – vodootporna zavesa
Door – vrata
Chalkboard – tabla za pisanje kredom
Ladder – merdevine
Bumper PadTM – zaštitna površina
Jungle FlagTM – zastavica
Handgrips – rukohvati x 4
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Ridge Cover – krovni pokrivač
Ground Anchors plate – Ankeri x 2
Instruction manual – Uputstvo za upotrebu
Toolset – Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Product Identification – identifikacija proizvoda
Kompatibilno sa 1-Swing Module (X’tra) – 1 ljuljaška 2-Swing Module (X’tra) – 2 ljuljaške Climb Module – penjalica Bridge Module – most Bridge Link – most za povezivanje dva igrališta Net Link – bezbedna veza između dva igrališta
Tip površine: Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine. Predloženi materijali: dvostruko usitnjeni malč, jednolični komadići drveta, sitni šljunak, sitni pesak, minimalna nekomprimirana dubina 50cm.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Beton, merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 13
Dimenzija sa toboganom (DxŠxV) 463 x 195 x 332 cm
Težina 450 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 7.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici