Jungle Playhouse sa terasom L

140.500,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Baštenska kućica nalik kućicama na drvetu, Jungle Playhouse L kombinuje kućni luksuz drvenog dečijeg igrališta sa dinamičnim aktivnostima okvira za penjanje. Ovo drveno dečije igralište je drugi korak koncepta „Hajde da rastemo zajedno!“. Jungle Playhouse L ima merdevine na zadnjem delu i moderan tobogan na prednjem, kako bi obezbedili toplu dobrodošlicu konstatnom broju posetilaca. Sigurnosne karakteristike uključuju posebne ugaone jastučiće, a sa tablom za crtanje i pisanje, deca mogu udovoljiti svojoj kreativnosti.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 7
Broj platformi 1
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Wavy Star Slide Short – tobogan od 220cm
Window – prozor
Door – vrata
Ladder – merdevine
Chalkboard – tabla za pisanje kredom
Bumper PadTM – zaštitna površina
Bumper CubesTM – plastična zaštita za uglove
Jungle FlagTM – zastavica
Handgrips – rukohvati x 4
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Ground Anchors plate – Ankeri x 2
Instruction manual – Uputstvo za upotrebu
Toolset – Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Product Identification – identifikacija proizvoda
Kompatibilno sa 1-Swing Module (X’tra) – 1 ljuljaška 2-Swing Module (X’tra) – 2 ljuljaške Climb Module – penjalica
Tip površine: Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine. Predloženi materijali: dvostruko usitnjeni malč, jednolični komadići drveta, sitni šljunak, sitni pesak, minimalna nekomprimirana dubina 50cm.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 8
Dimenzija sa toboganom (DxŠxV) 310 x 249 x 290 cm
Težina 290 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 7.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici