Jungle Playhouse

78.900,00 din.

Usluga montaže

Usluga dostave

Razvija
kreativnost

Razvija
motoriku

Razvija fizičke sposobnosti

Vežba
istrajnost

Dečija drvena kućica je prvi korak u jedinstvenom konceptu “ Hajde da rastemo zajedno!“. Stimulišući dečiju maštu, Jungle Playhouse je idealan za Vaše najmalađe, dok veća dečija igrališta još uvek nisu adekvatna za njihov uzrast. Kako Vaša deca odrastaju, dečija drvena kućica može biti proširena na koncepte Jungle Playhouse L ili XL kako bi više odgovarala potrebama Vaše dece. Drveno dečije igralište uključuje vrata i prozore jarkih boja sa specijalno dizajniranim ugaonim spojevima, koji su bezbedni za male ruke prilikom otvoranja i zatvaranja. Deca, takođe, mogu pisati,crtati ili ostavljati poruke na tabli koja se nalazi sa čeone strane dečije drvene kućice.

Visokog kvaliteta, specijalno dizajnirana igrališta za decu. Mi uvek koristimo materijale i završnu obradu koji su meki za ruke, pružaju maksimalan hvat i odgovaraju najstrožijim zdravstvenim i sigurnosnim zahtevima. Sa zaobljenim ivicama i uglovima, ova igrališta su otporna na vremenske uslove i UV zračenja.

Maks. korisnika 4
Uključeni dodaci Pakovanje drvene građe isečene na meru
Door – vrata
Window – prozor
Ground cover – folija za peščanik
Chalkboard – tabla za pisanje kredom
Bumper CubesTM – plastična zaštita za uglove
Bolt Caps – plastične kapice za pokrivanje šrafova
Roof Tympanum – krovna šolja
Instruction manual – Uputstvo za upotrebu
Toolset – Alat za sastavljanje
Hardware – šrafovi, platne, matice i dr.
Sandpad – Brusni papir
Product Identification – identifikacija proizvoda
Jungling Cards™ – Pozivnice za igralište
Tip površine: Sigurno područje za igru odnosi se na zonu koja se rasprostire 200cm oko kompleta za igru u svim pravcima. Svoj komplet za igru ne postavljajte preko betona, šljunka, asfalta, nabijene zemlje ili bilo koje druge tvrde površine. Predloženi materijali: dvostruko usitnjeni malč, jednolični komadići drveta, sitni šljunak, sitni pesak, minimalna nekomprimirana dubina 50cm.
Informacije o materijalima Visoko kvalitetni materijali, specijalno dizajnirani za decu. Svi naši materijali su meki na dodir a pri tome pružaju maksimalno čvrst zahvat. pravljeni su po najstrožim bezbednosnim zahtevima. Materijali imaju zaobljene ivice i ćoškove, vodootporni su i zaštićeni od UV zraka.
Drvena građa Duboko impregnirana borovina
Dodatni potreban pribor Merna traka, olovka, testera za drvo, elektična bušilica, turpija za metal/drvo, čekić
Vreme sklapanja za dve osobe(sati) 4
Dimenzija (DxŠxV) 154 x 150 x 164 cm
Težina 170 kg
Uputstva za održavanje Da bi osigurali bezbednost korisnika i igrališta, trebalo bi igralište detaljno pregledati kao što je navedeno u uputstvu jednom pre početka sezone i dva puta mesečno tokom sezone korišćenja.
Proizvođač Jungle Gym B.V.
Garancija 2 godine
Upozorenje Samo za kućnu upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu. Maksimalna težina korisnika je 50 kg. Ne preporučuje se za decu ispod 3 godine. Preporučuje se za decu od 3 do 10 godina. Maksimalan broj korisnika je 4.
Napomena Roba se isporučuje nesklopljena. U cenu nisu uračunati troškovi prevoza.

Zadovoljni korisnici